2.3.7 Win plugin problem

Tell us what doesn't work as it should
AndyBr
Posts: 4
Joined: Mon Sep 23, 2013 9:14 am
antispam_a: cole
antispam_b: 9

2.3.7 Win plugin problem

Postby AndyBr » Mon Sep 23, 2013 9:23 am

New version (2.3.7) 64-bit Win plugin isn't working (for me) in Sonar X1 under Windows 7 64-bit. The plugin hangs and becomes unresponsive when I try to create a new (or load an existing) composition. Haven't got a copy of the previous version dll either, so I'm a bit stuck. Any help appreciated.

BTW, Intermorphic's bug reporting form isn't working either!

impete
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Fri Jun 22, 2007 1:30 pm
antispam_b: 2
Location: intermorphic Towers

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby impete » Tue Sep 24, 2013 11:48 am

Hi Andy,

Just spotted your message - very sorry to hear of your trouble, I'll start to investigate ASAP!

Best wishes,

Pete

impete
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Fri Jun 22, 2007 1:30 pm
antispam_b: 2
Location: intermorphic Towers

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby impete » Wed Sep 25, 2013 1:27 pm

Hi Andy,

Hope the old build got you going OK!

I've spent quite a bit of time today trying to reproduce your problem, with no success.
I wonder if it would be possible for you to generate a crash dump for me?

These instructions seem pretty sensible - no problems if this isn't possible for you, however.
http://helgeklein.com/support/creating- ... rash-dump/

More background is here, for those who are very technical!
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/desktop/bb787181(v=vs.85).aspx

Best wishes,

Pete

AndyBr
Posts: 4
Joined: Mon Sep 23, 2013 9:14 am
antispam_a: cole
antispam_b: 9

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby AndyBr » Wed Sep 25, 2013 2:21 pm

Peter,

Yep, archived version 2.2.20 works fine. Thanks. I've just tried to create a crash dump with a freshly downloaded copy of version 2.3.7 of the VSTi running in Reaper, following the instructions in your previous post. The VSTi still crashes Reaper, but as far as I can see it's not creating a crash dump, or maybe I'm looking in the wrong place or something.

impete
Site Admin
Posts: 2298
Joined: Fri Jun 22, 2007 1:30 pm
antispam_b: 2
Location: intermorphic Towers

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby impete » Wed Sep 25, 2013 2:43 pm

OK, thanks Andy!

Very kind of you to have tried - and great to hear that the older version is working for you.

Can you please confirm which specific version of Reaper you're using - it might be down to something in Reaper, for example; I know my version is a couple of months old.

Best wishes,

Pete

AndyBr
Posts: 4
Joined: Mon Sep 23, 2013 9:14 am
antispam_a: cole
antispam_b: 9

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby AndyBr » Wed Sep 25, 2013 2:49 pm

Reaper v4.52/x64 rev 749c96, although I doubt if it's a Reaper problem as I this is the first time I've tried Reaper; the problem first occurred in my usual DAW, Sonar X1 Studio.

inthecloud
Posts: 2
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:14 am
antispam_a: cole
antispam_b: 9

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby inthecloud » Thu Sep 26, 2013 10:16 am

Hi,

Exactly the same problem here.
Just bought Noatikl yesterday and could not install it. Exactly the same symptoms.
Under Cantabile and Reaper (both last versions).

imtim
Site Admin
Posts: 986
Joined: Thu Jul 24, 2003 9:53 pm
antispam_b: 2
Contact:

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby imtim » Thu Sep 26, 2013 4:26 pm

Whilst we try to track this down, you can download the last version (e.g. 2.2.20) from the link here:
http://www.intermorphic.com/noatikl/index.html#archive

It is Noatikl 2.2.20 and is marked as LAST VERSION.

hth!

inthecloud
Posts: 2
Joined: Thu Sep 26, 2013 10:14 am
antispam_a: cole
antispam_b: 9

Re: 2.3.7 Win plugin problem

Postby inthecloud » Thu Sep 26, 2013 10:52 pm

Yih!

Worked perfectly with version 2.2.20.
If you need a crash dump I may give it a try.


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest