IAA broken?

Tell us what doesn't work as it should
nick
Gold
Posts: 35
Joined: Fri Mar 12, 2010 2:45 pm
antispam_a: cole
antispam_b: 9
Location: London

IAA broken?

Postby nick » Thu Jan 04, 2018 1:51 pm

Did inter-app audio break at some point without my noticing? When I load Wotja into AUM or Audiobus 2 (I don't have AB3) I get a horrible electric razor noise, and I've just confirmed it also happens with the final version of Wotja 2017. iPad Pro 9.7" on iOS 9.3.3, iPod Touch 6 on 10.1.1. Wotja 3 and Noatikl 3 are fine.

impete
Site Admin
Posts: 2336
Joined: Fri Jun 22, 2007 1:30 pm
antispam_b: 2
Location: intermorphic Towers

Re: IAA broken?

Postby impete » Sun Jan 07, 2018 7:38 pm

Hi Nick,

Thanks for getting in touch.

It turns out there have been some audio issues that have come-up with Wotja and Audio Bus (through we we interface via IAA), in certain device configurations.

We’ve been working on a fix today and yesterday for Wotja 5; I think it is now OK, so we'll pull together an update to push to Apple.

Best wishes,

Pete


Return to “Bug Reports”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest